keskiviikko 1. tammikuuta 2014

MENNYT VUOSI 2013 & TULEVA VUOSI 2014

MUTTA TÄÄLLÄ ON OIKEUS VALITA
Kalle, minä, Matias & Miro
Vuosi 2013 oli ihan hyvä vuosi. Vai oliko? No tässä lyhyt kertaus minun vuoteeni. Tammikuu oli kylmä ja luminen kunnes pääsin kuun lopulla viikonlopuksi Istanbuliin.

Istanbuli & Hagia Sofia
Istanbul on hieno kaupunki ja sopivasti nähtävää, maistettavaa ja tunnettavaa.
Helmikuu alkoi paluulla Suomeen ja tv:n ääreen tuijottamaan Super Bowlia. Tietenkin tututtuun tapaan nukahdin viimeisen neljänneksen aikana, mutta sain kuitenkin voittajan selville heti pelin päätyttyä. Muuten helmikuu jatkui lumisena ja kylmänä.
Maaliskuu oli maaliskuu eikä siitä jäänyt mitään erikoisempia muistoja ehkä allekirjoitin silloin sopimuksen Helsinki Wolverinesien kanssa tai sitten aloitin harjoittelun heidän kanssaan silloin. No maaliskuun lopussa oli viikonlopun vietto Tampereella Tommi "saksan mestari" Pinnan läksiäisten muodossa.
Huhtikuussa oli sitten aika nostaa Tapiolan Honka koripallon ykkösdivarista Korisliigaan. En itse ehkä ollut tuossa nostamisessa niin kauhean isossa osassa, mutta kunnian otan kuitenkin.
Toukokuussa oli sitten aika aloittaa jefupelit ja millä tavalla ne aloitettiinkaan. Eka peli oli EFL-sarjaa ja vastaan tuli Tanskan mestarit Sollerod Golddiggers ja turpaanhan me saatiin. Toka peli oli hallitsevaa Suomen mestari Helsinki Roostersia vastaan ja mitä kävi no turpaan tuli taas. Huh huh ei se kausi ihan kauhean hyvin alkanut kun vielä ensimmäisessä runkosarjapelissä kohdattiin uudestaan Helsinki Roosters ja pataan tuli entistä kauheammin. No siinähän toi toukokuu sitten olikin.
Kesäkuu alkoi heti maajoukkueen harjoituspelillä ja vastaamme saimme Illinois Wesleyan University Titansit ja turpaan tuli 33-0. Eli nyt henkilökohtasta kautta oli takana 4 ottelua ja saldona 4 tappiota. Eikä siinä vielä kaikki, koska seuraa vastustajamme oli Vantaan Taft ja taas tuli kylmää kyytiä. Seuraava vastus olikin sitten helpompi ja siitä sitten saimme ykkösen voittosarakkeeseemme.
Sitten tulikin heinäkuu ja mitäs siellä tapahtui?

Fribailuu
No heinäkuussa kävin vähän viskelemässä frisbeetä eli aloitin eläköitymisen frisbeegolfin muodossa. Heinäkuussa olimme voittamattomia eikä kukaan voinut meille mitään.
Sitten tuli elokuu ja se alkoi heti tappiolla. Seinäjoen krokot olivat liian kovia meille ja ansaitsivat tämän voiton, olimmehan me kurittaneet heitä jo heinäkuussa ja tulisimme kurittamaan uudestaan matkallamme häviämään Vaahteramaljaa. Sitten tosiaan matkattiin Vaahteramaljaan eikä meillä ollut siellä mitään mahdollisuuksia Punakonetta vastaan ja hävisimme isonumeroisesti.
Pelleilyä kesken Vaahteramaljan
 Hopea on häpeä vaikka kyseessä olisikin vain jenkkifutis.Työtkin jatkuivat elokuussa.
Syyskuu toi jääkiekkokauden alun mukanaan. Syyskuu oli ja meni valmistautuessa Suomi-Ruotsi peliin.

Perinteinen tuplat takaa
Lokakuussa sitten käytiin viikonloppu vierailulla Ruotsissa. Tultiin, pelattiin, voitettiin ja poistuttiin. Tuossahan se reissu oli aika pitkälti. Menomatkalla Ruotsiin sain kaksi hienoa tuhkakuppia Vuoden Linjamies sekä All Star joukkue palkintoina. Ja olihan minulla syntymäpäivä. Kävin myös kävelemässä Nuuksiossa Sauli Niinistön kanssa.
Marraskuu oli synkkä ja sateinen. Marraskuussa käytiin suorittamassa vapaiden agenttien crossfit training camp 1 ja oli raskasta. Kiitokset Tuusula Crossfitille.
Free agent training camp #1
Joulukuu oli sateinen ja synkkä. Joulukuussa oli myös ensimmäinen maajoukkueleiri ja siellä oli oikein hyvä meno ja kovaa taistelua. Kävimme myös porukkalla suorittamassa free agent training camp 2:sen Tuusula Crossfitin tiloissa taas.

kesä
kolme hurjaa
"iloinen"
Nuuksio
poikien välissä

Ja sitten katsaus tulevaan vuoteen 2014. Tulossa on hiihtoloma, Sotshin olympialaiset, jenkkifutiksen em-kisat, jääkiekon mm-kisat, jalkapallon mm-kisat, uuden joukkueen valinta sekä kaikkea muuta mielenkiintoista. Tässä olikin sitten erittäin laaja katsaus tulevaan vuoteen. Nauttikaahan enempi ja sotikaa vähempi. Kuka jaksaa riidellä kun voi rakastaa?


Kuvat on lainattu ties keneltä ja mistä. Ainakin kiitoksia menee Touchdown.fi, Sami Rannan sekä CrossFit Tuusulan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti